Перелік екзаменів для груп кваліфікованих робітників

1-й курс

Група

Екзамени

КОБ-20

Устаткування

КОБ-21

Устаткування

К-32

Устаткування

О-58

Організація обслуговування в ресторанах

МРО-18

Англійська мова

Технологія приготування закусок, страв, напоїв

Організація обслуговування

ПАП-10

Товарознавство непродовольчих товарів

АТ-21

Технологія обслуговування в готелях

Будівлі та обладнання

Іноземна мова

2-й курс

К-29

Технологія кондитерського виробництва

К-30

Технологія кондитерського виробництва

КТ-18

Технологія приготування їжі

КБ-10

Організація обслуговування в барах

Англійська мова

ПАП-9

Організація товарознавства

Технологія торгівлі

Інформаційні системи

3-й курс

КОБ-16

Організація обслуговування в барах

Іноземна мова

КОБ-17

Організація обслуговування в барах

Іноземна мова

 

Перелік іспитів для груп молодших спеціалістів

 

1-й курс

Група

Іспити

КТ-17

Технологія виробництва кулінарної продукції

Неорганічна та фізколоїдна хімія

Курсовий проект

ТО-6

Туристичне краєзнавство, країнознавство

Основи менеджменту та маркетингу

М-3

Основи філософських знань

Логістика

Інформатика і комп'ютерна техніка

Курсова робота

РО-6

Захист прав споживачів

Основи менеджменту та маркетингу

Інформатика та комп'ютерна техніка

Курсова робота

ГО-4

Іноземна мова, друга іноземна мова

Інформаційні системи та технології в готельному господарстві

Географія туризму

Організація і технологія обслуговування в готелях

Курсовий проект

ГО-5

Інформаційні системи та технології в готельному господарстві

Іноземна мова

Товарознавство непродовольчих товарів

Комп'ютерна допомога, встановлення програмного забезпечення, налаштування мереж, антивірусний захист тощо.КАБ 41.